Ruim 20 winkels | 40.000 m² wooninspiratie
< Terug naar overzicht bedrijven

Sanidirect

Over onze badkamer showroom in Enschede

De Sanidirect showroom in Enschede bevindt zich sinds oktober 2017 in de grootste winkelstad van Overijssel. Het is één van de nieuwste Sanidirect showrooms in Nederland en beschikt over een zeer ruim aanbod sanitaire producten. Hier vind je de allernieuwste trends op het gebied van toiletten en badkamers. Ben jij op zoek naar een bepaald onderdeel voor jouw badkamer of toilet? Of wil je een compleet nieuwe sanitaire ruimte? Voor beiden ben je bij Sanidirect Enschede aan het juiste adres. In het uitgebreide assortiment vind je alle benodigdheden voor jouw badkamer of toilet. De showroom badkamers bieden daarnaast volop inspiratie voor jouw nieuwe sanitaire ruimte.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Heb jij een vraag over een bepaald product of wil je graag wat meer advies voordat je overgaat tot aankoop? Bij Sanidirect Enschede staat er altijd een adviseur voor je klaar om jou te helpen. Door middel van een gratis, vrijblijvend adviesgesprek bekijk je samen met één van onze adviseurs welke optie het beste bij jou past. Zo ben je er zeker van dat jouw weloverwogen keuze de juiste is. Dankzij de deskundigheid en frisse blik van de adviseurs krijg je altijd een advies op maat.

Parkeergelegenheid

Op het maar liefst 40.000 m2 grote Woonplein in Enschede is er voldoende parkeerruimte. Je kunt hier twee uur gratis parkeren binnen de aangegeven blauwe zones. Vergeet niet om je parkeerschijf neer te leggen!

Bezoek onze Facebook en Instagrampagina

Wil jij online inspiratie opdoen voordat je een bezoek brengt aan de showroom in Enschede? Dat kan! Op het Facebook en Instagramaccount van Enschede vind je veel sfeerbeelden en inspiratie. Zo kun je rustig op de bank de mogelijkheden bekijken op jouw smartphone. Wil je één van de producten of badkamers in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Enschede en bekijk de collectie met eigen ogen.

Hier vind je de allernieuwste trends op het gebied van toiletten en badkamers.

Afspraak maken

Afspraak maken Stylist Outlet Store Plus

Openingstijden
Sanidirect

Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 9:30 – 18:00
Woensdag 9:30 – 18:00
Donderdag 9:30 – 21:00
Vrijdag 9:30 – 18:00
Zaterdag 9:00 – 17:30
Zondag 12:00 – 17:00