Ruim 20 winkels | 40.000 m² wooninspiratie
< Terug naar overzicht bedrijven

Decokay Eijssink

Speciaalzaak voor verf, gordijnen, behang Enschede

Druk aan het klussen? Op zoek naar bijvoorbeeld verf, gordijnen of behang in Enschede? Decokay Eijssink op Woonplein Enschede is dé speciaalzaak op het gebied van verf, behang, gordijnen, vloerbedekking en zonwering. Een team van enthousiaste medewerkers staat zes dagen per week klaar om u van dienst te zijn met advies en inspiratie. Onze inmeetservice en montageservice, met een keuze uit een compleet assortiment, maakt ons een totaal aanbieder die uw huis van beneden tot boven kan (her)inrichten, tegen scherpe prijzen.

Twee weten meer dan één

Als geen ander begrijpen wij dat het inrichten van een interieur niet altijd een gemakkelijke opgave is. U kunt daarom altijd bij ons terecht voor tips, woonideeën of advies over (de uitvoerbaarheid van) uw plannen.

Natuurlijk bent u altijd welkom in één van onze winkels, maar ook een bezoek aan huis is zo geregeld. U kunt dan thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving, aan onze adviseurs uitleggen wat u precies voor ogen heeft.

Gediplomeerde specialisten

De interieurspecialisten van Decokay Eijssink zijn stuk voor stuk gediplomeerde vakmensen. Hun expertise op het gebied van kleuren, lichtinval, (kamer)indeling en budgettering maken het klussen leuker en eenvoudiger. Bel voor een afspraak en ontdek wat Decokay Eijssink voor uw bestaande of nieuwe woning kan betekenen.

Contact

Bezoek onze winkel of maak een afspraak aan huis via onderstaand formulier.

Decokay Eijssink
Schuttersveld 16
7514 AL Enschede
Tel.: 053-4359633
www.decokayeijssink.nl

Openingstijden
Decokay

ma: gesloten
(2de pinksterdag wel geopend)
di: 09.30 / 17.30 uur
wo: 09.30 / 17.30 uur
do: 09.30 / 20.00 uur
vr: 09.30 / 17.30 uur
za: 09.30 / 17.00 uur
zo: 12.00 / 17.00 uur
de eerste en laatste zondag van de maand.
(Met uitzondering van de maanden juni t/m augustus)

Categorieën Decokay Eijssink