Ruim 20 winkels | 40.000 m² wooninspiratie
< Terug naar overzicht bedrijven

Keuken Kampioen

Keuken Kampioen

keukenkampioen_logo_nieuwOp zoek naar een keuken in Enschede? Vanaf 18 december is er een gloednieuwe vestiging van Keuken Kampioen op Woonplein Enschede geopend! Keuken Kampioen heeft een eigen fabriek in Duitsland waar alle keukens worden gefabriceerd.  Zo is er een compleet eigen keukencollectie die is afgestemd op de wensen van de klanten.

De gezelligste plek in huis

De keuken wordt vaak de gezelligste plek in het huis genoemd. Daarom is het van belang om een keuken uit te zoeken die perfect bij jou past. Keuken Kampioen verkoopt keukens op maat, doordat ze het gehele proces van ontwerp tot en met de productie en montage van keukens zelf in huis hebben. Hierdoor kan het bedrijf beter inspelen op jouw wensen dan wie dan ook. Topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs en een vakkundige eigen bezorg-, montage-, en servicedienst.

Volgens de laatste ontwikkelingen

Keukenmagazine Keuken Kampioen keukens AlmeloKeuken Kampioen speelt continu in op de allerlaatste ontwikkelingen en innovaties op keukengebied. Elk jaar weer worden de nieuwste toepassingen verwerkt in de keukencollecties. Om ervoor te zorgen dat je keuken lang meegaat en tegen een stootje kan worden alle leveranciers en materialen voortdurend onderworpen aan zeer strenge proeven en duurzaamheidstesten.

Keuken Kampioen, de kampioen in keukens! Wij leveren de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

www.keukenkampioen.nl

Vraag ons gratis magazine aan

Openingstijden
Keuken Kampioen

ma: 12.00 / 18.00 uur
di: 10.00 / 18.00 uur
wo: 10.00 / 18.00 uur
do: 10.00 / 21.00 uur
vr: 10.00 / 18.00 uur
za: 10.00 / 19.00 uur
zo: 12.00 / 19.00 uur

 

Gratis Keukenmagazine aanvragen

Categorieën Keuken Kampioen