Ruim 20 winkels | 40.000 m² wooninspiratie
< Terug naar overzicht bedrijven

Beter Bed

Nieuwste modellen en grootste merken

Beter Bed Enschede Woonplein LogoOp zoek naar een matras, boxspring of een nieuw bed in Enschede? Dan zit u goed bij Beter Bed. Bij Beter Bed in Enschede vindt u de grootste merken en nieuwste modellen tegen aantrekkelijke prijzen. Altijd genoeg keuze met onze bijzonder brede collectie. Gezond slapen voor iedereen betaalbaar! Ook krijgt u bij aankoop uitgebreide garanties en de juiste service. Heeft u vragen? Onze slaapadviseurs van onze vestiging Woonplein Enschede helpen u graag.

Beter Bed Enschede Woonplein

Een nieuw bed koopt u op Woonplein Enschede bij Beter Bed. Kies uw bed uit een ruim assortiment. Bij Beter Bed slaagt u altijd. Of u nou op zoek bent naar een ledikant of een boxspring. Onze slaapadviseurs staan u graag bij in uw keuze voor het bed wat bij u past.

Waar moet ik op letten?

Bij het kopen van een bed spelen uw smaak en ervaring een belangrijke rol, en er zijn nog veel meer factoren die cruciaal zijn in het keuzeproces voor een nieuw bed. Denk aan uw lengte, gewicht, slaaphouding, de warmte- en vochthuishouding van het systeem, de gevoeligheid van uw gewrichten en uw voorkeur voor hard of zacht comfort.

Matraswijzer

Doorloop in 1 minuut de 9 vragen van onze handige matraswijzer en ontvang deskundig advies over welk matras het best bij u past.

> Klik hier voor de matraswijzer

Een bed kopen bij Beter Bed Enschede Woonplein

  • Beter Bed heeft een uitgebreide collectie bedden. Verkrijgbaar in vele stijlen, kleuren en materialen.
  • U kunt uw ledikant eenvoudig vervangen: uw matras en bedbodem kunt u ‘doorplaatsen’ in een nieuw ledikant. Zo kunt u uw slaapkamer snel en relatief goedkoop aanpassen aan de laatste trends.
  • Onze bedden zijn verkrijgbaar in allerlei breedte- en lengtematen en in verschillende instaphoogtes.
  • Onze bedden zijn te voorzien van verschillende typen matrassen en zowel vlakke als elektrisch en handverstelbare bedbodems. Bij soorten bodems kunt u denken aan: een lattenbodem schotelbodem, binnenveringbodem, rolbodem of een combinatie van een latten- en schotelbodem.
  • Met bijmeubelen zoals nachtkasten, commodes, kasten en spiegels creëert u de slaapkamer van uw dromen.
  • Dankzij de doordachte materiaalkeuze is een ledikant gemakkelijk te onderhouden.

Contact

Kom langs in onze winkel of maak een afspraak via onderstaand formulier.

Beter Bed Enschede
Schuttersveld 14
7514 AL Enschede
053 431 7300
www.beterbed.nl

Maak een afspraak met onze slaapadviseurs

 

Openingstijden
Beter Bed

ma: 10.00 / 17.30 uur
di: 10.00 / 17.30 uur
wo: 10.00 / 17.30 uur
do: 10.00 / 21.00 uur
vr: 10.00 / 17.30 uur
za: 10.00 / 17.00 uur
zo: 12.00 / 17.00 uur

Categorieën Beter Bed