Ruim 20 winkels | 40.000 m² wooninspiratie
< Terug naar overzicht bedrijven

ROFRA Home

Rofra | Home Enschedelogo-rofra-home

Op zoek naar nieuwe meubels of woonaccessoires? Dan bent u bij Rofra Home Enschede aan het juiste adres, bij Rofra Home snappen wij als geen ander hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. Daarom kunt u bij ons kiezen uit honderden soorten meubels en woonaccessoires in iedere woonstijl.

Van modern tot klassiek en van landelijk tot design. Of combineer diverse items en creëer uw eigen stijl! Ons assortiment bestaat uit een mooie en unieke collectie fauteuils, banken, stoelen, kasten, tafels en kleinmeubelen van een uitstekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Kom naar onze winkel in Enschede en laat u inspireren. Onze adviseurs van onze vestiging in Enschede helpen u graag.

Made in Holland

Al meer dan 35 jaar zijn wij bezig met het ontwerpen, inkopen en produceren van de meest uiteenlopende meubels en bijbehorende woonaccessoires. Het grotendeel van onze meubelen wordt in eigen beheer en op ambachtelijke wijze in Nederland geproduceerd. Doordat wij beschikken over een eigen meubelmakerij, stoffeerderij en spuiterij kunnen wij gehoor geven aan al uw wensen. Wilt u het net even anders? Rofra | Home maakt het mogelijk! Maatwerk is bij ons dan ook geen probleem.

Gratis interieuradvies

Het creëren van een persoonlijk en sfeervol interieur is geen gemakkelijke opgave. Of het nu gaat om het inpassen van een nieuw item in een bestaand interieur of om een geheel nieuw interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze interieurstylisten helpen u graag bij het maken van de beste keuzes. Zij geven uw gedegen en vrijblijvend advies op maat, met uw wensen als uitgangspunt. Neem contact met ons en maak vrijblijvend een afspraak met onze interieuradviseurs!

Contact

ROFRA Home | Woonplein Enschede
Schuttersveld 1C
7514 AC Enschede
Tel.: 053 20 70 033
www.rofrahome.nl

Openingstijden
ROFRA Home

ma: 13.00 / 17.30 uur
di: 10.00 / 17.30 uur
wo: 10.00 / 17.30 uur
do: 10.00 / 21.00 uur
vr: 10.00 / 17.30 uur
za: 10.00 / 17.00 uur
zo: 12.00 / 17.00 uur

Categorieen Rofra home