Ruim 20 winkels | 40.000 m² wooninspiratie
< Terug naar overzicht bedrijven

Lugo Zonwering & Raamdecoratie

Zonwering Enschede

lugoOp zoek naar zonwering Enschede? Dan ben je bij Lugo aan het goede adres! Al meer dan 30 jaar leveren wij aan een grote kring tevreden klanten oplossingen op het gebied van zonwering, raamdecoratie, terrasoverkappingen en garagedeuren.

LUGO is een familiebedrijf waar traditionele familiewaarden nog hoog in het vaandel staan. Wij willen voor u dan ook graag een betrouwbare loyale partner zijn.

Sterk in maatwerk

Wij zijn er van overtuigd dat een maatwerk oplossing altijd tot het mooiste resultaat zal leiden.
Om dit resultaat te bereiken is een goede start het halve werk. Een gedegen advies door medewerkers die weten waarover ze praten is dan ook de basis. De afmetingen worden bij u thuis vakkundig opgenomen door onze buitendienst medewerkers. Wenst u het product ook te laten monteren dan beschikt LUGO over eigen professionele montageteams.

Uitgebreide keuze raamdecoratie en zonwering Enschede

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en biedt u een ruime keuze in modellen en uitvoeringen op het gebied van zonwering, raamdecoratie, terrasoverkappingen en garagedeuren. Naast de zeer gunstig geprijsde huiscollectie vindt u bij LUGO kwaliteitsmerken als Multisol, Zonnelux, Brustor, Lewens en Novoferm. In onze prachtige ruim opgezette showroom in Enschede maakt u kennis met de nieuwst trends en ontwikkelingen op het gebied van zonwering en raamdecoratie.

Contact

Bezoek onze winkel of maak een afspraak via onderstaand formulier.

Lugo Zonwering en Raamdecoratie
Schuttersveld 42
7514 AL Enschede
Tel.: 053-4320078
www.lugo.nl

Openingstijden
Lugo

ma: gesloten
di: 10.00 / 17.30 uur
wo: 10.00 / 17.30 uur
do: 10.00 / 17.30 uur
vr: 10.00 / 17.30 uur
za: 10.00 / 17.00 uur
zo: gesloten

Categorieën Lugo Zonwering & Raamdecoratie