Ruim 20 winkels | 40.000 m² wooninspiratie

TIPS VOOR DE IDEALE MANCAVE: DO IT YOURSELF

Geplaatst op

Als man heb je af en toe nood aan wat meer privacy. Soms wil je misschien zelfs ontsnappen aan de dagelijkse realiteit, alleen of met vrienden. De mancave is de ideale oplossing. Ver hoef je het niet te zoeken. Zoek een vrijstaande kamer in huis en ga aan de slag. Vind hier meer tips voor de ideale mannenkamer.

Bron artikel: interieurdesigner.nl

TIP 1 : TOOG

Geen mancave zonder biertoog. Met deze leuke barkrukken gemaakt op basis van oude biervaten scoor je zeker en vast bij je vrienden.

mancave1

Is je kamer net niet groot genoeg voor een heuse biertoog? Deze originele bijzettafel die ook kan dienen als kickertafel, zal evenveel indruk maken.

mancave2

Ook zonder groot budget kan je leuke dingen doen. Deze toog kan je zelf maken uit houtpaletten. Hiermee kies je voor een duurzaam en origineel alternatief.

mancave3

TIP 2: ONTSPANNING

Nadat je je vrienden getrakteerd hebt op een biertje, is er tijd voor wat spelplezier. Hergebruik oude wijnkurken en bouw er een origineel dartsbord mee. Bewonderende blikken gegarandeerd.

placeholder

Nodig nog meer vrienden uit en speel samen biljart op een stoere biljarttafel.

stoere biljarttafel

TIP 3: BAKEN JE TERRITORIUM AF

Omdat je mancave tenslotte enkel voorbehouden is voor mannen, moet je ook denken aan de kleine details. Zorg er daarom voor dat de wc en wasbak aangepast zijn aan een mannelijk publiek. Deze stoere wastafels uit gerecycleerd materiaal houden dames op veilige afstand.

stoere wastafel

TIP 4: SLAAPPLEK

Gun jezelf wat rust na een zwaar nachtje uit. Deze zelfgemaakte hangmat is de ideale plek in de mancave om de batterijen terug op te laden.

Hangmat voor mannen

Bron artikel: interieurdesigner.nl

 

Heeft u opmerkingen over dit bericht reageer op dit bericht of op facebook.

Laat een reactie achter

verf

Openingstijden
Woonplein Enschede

Onze winkels zijn op de volgende dagen geopend:

ma: 10.00 / 18.00 uur
di: 10.00 / 18.00 uur
wo: 10.00 / 18.00 uur
do: 10.00 / 21.00 uur
vr: 10.00 / 18.00 uur
za: 10.00 / 17.00 uur
zo: 13.00 / 17.00 uur

Er zijn ondernemers die buiten deze tijden ook geopend zijn. Bekijk het winkelaanbod om de openingstijden per winkel te bekijken.