Ruim 20 winkels | 40.000 m² wooninspiratie

Nieuwe aanwinst voor Woonplein Enschede

Geplaatst op

Woonplein Enschede is vanaf 18 december weer een nieuwe winkel rijker. Keuken Kampioen gaat zich namelijk vestigen op Het Woonplein. De voorbereidingen voor deze gloednieuwe vestiging zijn inmiddels in volle gang!

Keukens uit eigen fabriek

Kampioen in keukens, dat word je niet zomaar. Bij Keuken Kampioen draait alles om kwaliteit. Daarom ontwerpen en produceren wij al onze keukens zelf. Ons huismerk Steinhaus kent een ongekend complete keukencollectie die gemaakt wordt in onze eigen fabriek in Duitsland. Elke Duitse keuken is volledig op maat, passend bij uw smaak, wensen en de beschikbare ruimte.

Gratis inspiratiemagazine

Kun je niet wachten totdat onze vestiging is geopend? Laat hieronder je gegevens achter en ontvang alvast ons magazine ter inspiratie.

Gratis Keukenmagazine aanvragen