Ruim 20 winkels | 40.000 m² wooninspiratie

Feestelijke opening laatste weekend van oktober en eerste weekend van november

Geplaatst op

Je hebt vast al gezien dat Woonplein Enschede een metamorfose ondergaat. Het wordt steeds mooier! Vele winkels hebben zich ondertussen (wederom) gevestigd. Het Woonplein heeft sinds juni ook een nieuwe aanwinst, namelijk POCO, een warenhuis van maar liefst 6400 m². Ook Big Gym, een gym waarbij je al kunt sporten vanaf € 7,50 per maand heeft zich gevestigd. Kortom het Woonplein Enschede is zo goed als klaar!

Kom naar de opening

In het laatste weekend van oktober en eerste weekend van november vieren we samen met alle winkels de feestelijke heropening van Woonplein Enschede! De feestelijke opening is op onderstaande data:

  • zaterdag 24 oktober
  • zondag 25 oktober
  • zaterdag 31 oktober
  • zondag 1 november

Lever je kassabon in en win fantastische prijzen

Wist je dat je als je een aankoop doet tijdens onze feestelijke opening, je leuke prijzen kunt winnen? Doe een aankoop in het laatste weekend van oktober of het eerste weekend van november en lever je kassabon in, dan maak je automatisch kans!

Alles op één plein

Of je nu een schroef nodig hebt, op zoek bent naar een kinderkamer of een compleet nieuw interieur; op Woonplein Enschede (voorheen Woonboulevard Enschede) vind je alles op één plein. Hier kun je terecht voor 40.000 m2 wooninspiratie van alle bekende en onbekende merken. Er zijn speciaalzaken op het gebied van wonen, doe-het-zelf en decoratie, maar ook voor sporten en horeca zit je goed op Woonplein Enschede. En nog gratis parkeren ook. Kom langs en laat je inspireren!

Heeft u opmerkingen over dit bericht reageer op dit bericht of op facebook.

Laat een reactie achter

verf

Openingstijden
Woonplein Enschede

Onze winkels zijn op de volgende dagen geopend:

ma: 10.00 / 18.00 uur
di: 10.00 / 18.00 uur
wo: 10.00 / 18.00 uur
do: 10.00 / 21.00 uur
vr: 10.00 / 18.00 uur
za: 10.00 / 17.00 uur
zo: 13.00 / 17.00 uur

Er zijn ondernemers die buiten deze tijden ook geopend zijn. Bekijk het winkelaanbod om de openingstijden per winkel te bekijken.