Ruim 20 winkels | 40.000 m² wooninspiratie

POCO voelt zich nu al thuis in Enschede

Geplaatst op

Nog voor de officiële opening voelt woonwarenhuis POCO zich helemaal thuis in Nederland. De ontvangst in Enschede beschrijft bedrijfsleider Thomas Stolletz als “buitengewoon hartelijk”. Tijdens een uitgebreide persconferentie met rondleiding liet de directie trots het bedrijf zien. Op Schuttersveld heeft POCO een verkoopoppervlak van 6400 vierkante meter.

Behalve meubels, keukens, tapijten en vloerbedekking biedt het nieuwe woonwarenhuis een ruime keuze aan huishoudelijke artikelen, woontexiel, behang, elektra, verf en cadeauartikelen. POCO beschikt over een nieuw magazijn van duizend vierkante meter voor afhaalmeubels en twee kilometer verder ligt nog een groter magazijn.

“Meer dan 90 procent van de goederen moet de klant gelijk na aanschaf mee kunnen nemen”. POCO is blij met de nieuwe locatie op het Meubelplein, zoals het in de toekomst moet gaan heten.

De voorbereiding voor de opening van het warenhuis is tot stand gekomen middels samenwerking met lokale partners als de Gemeente Enschede en het werkplein. Volgens directeur sales, Volker Matzke en salesmangere Thomas Gerlich een voorbeeldige samenwerking. Er gaan rond de 85 werknemers voor POCO werken. Ze komen allemaal uit Twente. De bedrijfsleiders zijn Frans-Josef Spiekermann en Andreas Brakling. Ze hebben de Twentse werknemers ingewerkt.

“Het aanbod is groot, de presentatie aantrekkelijk en de atmosfeer uitnodigend”. Bij de opening wil POCO Enschede vooral met zijn prijs- kwaliteitn aanbod scoren. Het woonwarenhuis uit Duitsland wil, als de winkel in Enschede een succes is, meerdere inrichtingszaken openen in Nederland. POCO heeft nu 109 winkels waarvan 1 in Polen. Het openingsfeest waarbij klanten kunnen rekenen op veel spetterende aanbiedingen, is van donderdag 4 tot en met zaterdag 6 juni.

Bron artikel: Hart van Enschede