Ruim 20 winkels | 40.000 m² wooninspiratie

Nieuw winkelconcept voor Leen Bakker in Enschede

Geplaatst op

De bekende Nederlandse meubel- en interieur winkelketen Leen Bakker opent op donderdag 28 mei zijn compleet vernieuwde winkel op de woonboulevard in Enschede. De vestiging is ingericht volgens een totaal nieuw winkelconcept waarbij trends en presentatie een belangrijke rol spelen.

Hiermee speelt de retailer in op de wens van de klant die – in een wereld waar alles online verkrijgbaar is – juist extra inspiratie, beleving en service verwacht van de fysieke winkels.

Leen Bakker is al sinds 1999 gevestigd op Woonboulevard Schuttersveld. Onlangs onderging de winkel een grondige verbouwing. In slechts een week tijd werd de winkel met een oppervlakte van 2400 m² aangepast naar het nieuwe concept. De gevel werd voorzien van het nieuwe logo en het interieur kreeg een totale metamorfose met houtlook vloeren, heldere en sfeervolle verlichting, grote sfeerbeelden, stijlvolle presentaties en een nieuwe huisstijl. Leen Bakker wil de klant op deze manier meer inspireren op woongebied.

In het nieuwe concept wordt veel aandacht besteed aan nieuwe merken. Het nieuwe tuinmeubelmerk Le Sud heeft een prominente plaats in de winkel. Ook het lifestyle merk Umix kom uitgebreid aan bod. Dit merk biedt klanten de mogelijkheid om in verschillende assortimentsgroepen zelf opstelling, stof en kleur te bepalen. Er worden daarnaast doorlopend verrassende collecties geïntroduceerd die inspelen op trends.

De winkel aan het Schuttersveld 4 is op donderdag 28 mei om 09.30 uur feestelijk geopend. Leen Bakker Enschede heeft tot en met zaterdag 30 mei een feestactie met 15% korting op het complete assortiment.

Bron artikel: Hart van Enschede 

Heeft u opmerkingen over dit bericht reageer op dit bericht of op facebook.

Laat een reactie achter

Openingstijden
Leen Bakker

ma: 13.00 / 18.00 uur
di: 09.30 / 18.00 uur
wo: 09.30 / 18.00 uur
do: 09.30 / 21.00 uur
vr: 09.30 / 18.00 uur
za: 09.00 / 17.00 uur
zo: 12.00 / 17.00 uur