Ruim 20 winkels | 40.000 m² wooninspiratie
< Terug naar overzicht bedrijven

Beddenreus

Een Boxspring, Bedtexiel of Matras? Je vindt het op Woonplein Enschede

BeddenreuSz logo cmykBeddenreus heet je van harte welkom bij de winkel op Woonplein Enschede. Je kunt er terecht voor een matras in Enschede, maar ook een boxspring of bedtexiel. Iedereen weet hoe belangrijk een goede nachtrust is, maar moet een goed bed echt zo duur zijn? Beddenreus Enschede helpt je het juiste slaapsysteem te kiezen dat past bij jouw smaak en jouw budget.

Het kopen van een nieuw bed is niet eenvoudig. Er zijn zoveel mogelijkheden maar welke is de beste voor jou? Beddenreus

heeft haar assortiment overzichtelijk verdeeld in vier eigentijdse en trendy collecties: Smart, Fresh, Support en Limited.

Smart

Heb je meer smaak dan budget? Onze Smart collectie bestaat uit een ruim aanbod van boxsprings, matrassen en bedtextiel. Stuk voor stuk van prima kwaliteit en allemaal superscherp geprijsd.

Fresh

Snel te warm in bed? In onze Fresh collectie staat frisheid centraal. Met goed ventilerende boxsprings en pocketveermatrassen en luchtige dekbedden en kussens.

Support

De matrassen, bedbodems en kussens uit onze Support collectie geven een optimale ondersteuning. Geen last meer van je nek of rug maar elke ochtend weer fit en uitgerust opstaan.

Limited

Wil je wat meer luxe? Dan is onze Limited collectie wat voor jou. Met elegante boxsprings, dikke matrassen en romantisch bedtextiel maak je van je slaapkamer een chique hotelkamer.

Beddenreus matras Enschede

Laat je informeren maar vooral ook inspireren in onze winkel. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en kom op je gemak proefliggen op de verschillende matrassen. Wil je liever persoonlijke uitleg? We nodigen je graag uit voor een deskundig advies.

Want wij zijn pas tevreden als jij lekker slaapt!

Tot ziens bij Beddenreus Enschede

Contact

Bezoek onze winkel of maak een afspraak via onderstaand formulier.

Beddenreus
Schuttersveld 12
7514 AL Enschede
Tel.: (053) 574 46 88
www.beddenreus.nl

Openingstijden
Beddenreus

ma: 13.00 / 17.30 uur
di: 10.00 / 17.30 uur
wo: 10.00 / 17.30 uur
do: 10.00 / 21.00 uur
vr: 10.00 / 17.30 uur
za: 10.00 / 17.00 uur
zo: 12.00 / 17.00 uur

Categorieën Beddenreus